Ik huil
omdat ik jou niet zie
Heb vandaag
alles wat jij bent
gemist
Net zoals andere dagen
heb ik vandaag
gedacht,
aan morgen
Ik jou zeker
nog meer zal missen
Verberg opnieuw
mijn tranen
omdat ik nu niet
huilen mag
Moet sterk zijn
sterk blijven
Zodat het geen dag
geen nacht langer
zal gaan duren
Wij binnenkort
samen kunnen zijn
Niet meer iedere dag
naar een lege horizon
hoeven te turen
Ik huil
en denk aan jullie
elke dag, elke nacht
Het word steeds moeilijker
de tranen in te slikken
Blijf maar hopen
blijf maar vechten
Binnenkort is het over
zijn we eindelijk samen
hebben we onze koude oorlog
met de bureaucratie
kunnen winnen
Dan is het zover
kunnen wij eindelijk
ons leven samen beginnen...