vandaag ben ik jarig en nu wel 15 jaartjes oud,,
ik heb veel leuke dingen gekregen zelf een riem van de kleur goud,,
maar jarig nee dat voel ik me niet,,
me vader pas overleden veel trammeland op school ruzie met me vriend een dag vol met verdriet,,
en dan denken ze ook nog heel stoer,,
Dat ze me snappen en me kennen en weetje wat ik nu krijg de naam HOER!..
maar ze kennen me niet.
Want dit meisje doet maar alsof maar is helemaal niet blij!
het enige wat ik nog kan schreeuwen is...!!
HELP MIJ...!!!!!!!!!!