Je hebt me de hele avond aan het denken gezet .
Door de vragen en de dingen wat je tegen me hebt gezegt,
En verder geen duidelijke uitleg.
Je zegt dat je nieuwschierig bent naar iemand die je niet kent
Gevoel dat je dwars door me heen kon kijken,
En ik geen vraag van je kon ontwijken .
Ik vraag me af waarom je die aandacht aan mij besteedt,
Want het leek net of je alles al van me afweet.
En het gevoel dat ik je ken uit woorden,en zinnen die je schrijft
zijn nu de rede dat ik zo twijfel.
Je bent op dit moment een groot vraagteken.
Maar ja ....Mischien kom ik ooit nog eens te weten ,
En dat die vraagteken dan doet vergeten !!