November1999
Ik heb je nu een tijdje niet gesproken ,
En ben blij dat onze Contakt niet is verbroken .
Ik kan nu as zeggen wat ik voor je voel ,
En kan je zeggen dat is een heleboel.
Ik kan nu Ecnt zeggen dat ik je mis .
En dat ik me niet vergis ,wat ik voel en wat ik mis .
Woorden die ik nooit echt heb durven uitte spreken,
En nu nog niet ,Ik vond dat je het niet mocht weten.
Was bang dat je het je afschrikt, En dat je meteen het
contakt zou verbreken .
Ik heb je nooit ontmoet,Maar dat maakt me niet zoveel uit ,
Ik weet je persoonlijkheid en je karakter is goed .
Mijn verlangen is groot naar je ,
Maar op een dag sta ik oog in oog bij me .
Ik probeer me nu op dit moment in te houden ,
En op de tijden en wat komen gaat en het leven te vertrouwen
En ik ben al blij dat ik je lieve ---- Als een goeie vriend mag beschouwen.