onzeker
Het is zo gemeen
Ik voel me zo onzeker
Denk dat ik me stage niet haal
Terwijl mijn boekje goed word getekend
Haal voldoendes op school
Maar toch hoor ik zoveel tegens
Eens voelde ik me zo zeker
Maar nu is mijn twijfel zo groot
Soms wil ik er mee kappen
Gewoon wat anders gaan doen
Maar is er wel iets waar ik goed in ben
Leren is een eitje
Alles weet ik zo
Maar toch maakt ieders,
Commentaar mij onzeker
Was mijn zekerheid maar zo groot
Maar 1 dag ben ik trots op mezelf
Want ik weet dat die dag komen gaat
Ik heb er zo hard voor moeten vechten
Mijn diploma haal ik wel
Al moet ik doorgaan tot ik sterf
*