Een vreemdeling
In haar ogen ziet ze verandering,
sinds de dagen van toen…
Hun vriendschap is bewerkt en gekneed…
Ze ziet in haar ogen zichzelf niet meer,
ze ziet een vreemdeling…
Vergeelde briefjes waar hun vriendschap getekend stond zijn kwijt…
Ze zijn veranderd in de dagen die langs gingen…
Nieuwe vrienden en tranen om ruzie…
Het lijkt alsof ze langzaam elkaar loslaten…
Zij wil terug naar de dagen dat ze samen lachten en huilden…
Dagen van toen…
Het lijkt alsof hun vriendschap weg slijt…
Ze zien elkaar niet meer in de ogen van de ander,
Ze zien een vreemdeling…