waarom liet je mij alleen,
waarom laat je mij achter,
in een leven vol verdriet,
Waarom laat je me gaan,
waarom wil je niet van mij houden,
is het leven wat ik je gaf te zwaar,
jij woont in turkije ik hier,
ik kan niet al je wensen vullen,
maar lieverd,
ik hou van je zo veel,
laat me niet lijden,
laat me niet hier alleen,
ik wil bij je blijven,
ook al is dat lot ver van ons heen,
ik wil je hard verwarmen ook al ben jij daar en ik hier..