Ik wil dat jij er bent
Niet hij
Hij valt teveel op
Wil niet dat hij me kent
Kom nou hier
Blijf niet ver weg
Anders voordat je het weet
Ben ik hier niet meer
Ga kapot aan dit
De stemmen in mijn hoofd
Ik kan ze niet meer aan
Wil weg van deze veranderlijke rit
Het doolt in mijn hoofd
Als een achtbaan zo snel
En het draait rond
Het berooft en het verdooft
Dus kom nou hier
Dan kun je het verzachten
Voel ik me o.k.
En zet voor jou mijn gedachten op een kier
27/10/2005
sorry dat ik zo lang geen gedichten heb ingestuurd de laatste tijd, heb namelijk ff geen internet dus vandaar. nu ff op school dus vandaar c'est ca.