als ik voelde wat jij voelt
als jij voelt wat ik voelt
zou het zo veel makkelijker zijn
nu lijkt de afstand te groot
toch te verschillden van elkaar
past het niet
jij en ik
zoveel liefde
100% voor jou
maar ik vraag me af
is het genoeg
het feit alleen
dat ik van je hou