Slaap,
slaap zacht mijn kind
nacht, nacht in al zijn pracht
nacht voor eeuwig en altijd
strijd, gedaan is die vreselijke strijd
rust
voor altijd en eeuwig
ga en laat me los
maar blijf in mij leven
als een boom in de wintersneeuw
geniet
geniet van alles en iedereen
om je heen, boven en onder je
tot ziens maar geen vaarwel
dag mijn kind, slaap zacht
en tot heel gauw