Als ik zeg
Dat ik van je houd
Als ik uitleg
Dat je mijn warmte bent in de kou
Als jij de ware zou zijn
Zou je daarmee kunnen leven
Als ik je het zou vertellen
Zou je me dan vergeven
Als ik zou huilen
Zou je me dan troosten
Als ik zou schuilen
Weet je dan waar ik ben
Als jij al mijn twijfels weg kon halen
Had ik geen angst meer
Als ik me over zou laten halen
Zodat ik van mijn eigen fouten leer
Als je weg zou gaan
Zal mijn hart gebroken zijn
Als mijn liefde zou vergaan
Bestond er alleen nog maar pijn
Als je eens wist
Wat er door me heen gaat
Ja, als je het eens wist
Hoe ik me voel
Als je me verlaat