Wat was ik toen blij bij ons werderzien
Het waren maar acht jaren en geen tien
Doch toch iets te lang voor vrienden als wij
Of was ik steeds bij jou als jij bij mij
Cor in Den Haag al in een Hollands pand
Jean-Paul te Gent in zijn Vlaanderen land
Zouden toch vrienden blijven voor altijd
Trots dagelijkse sleur en levensstrijd
We gaan uiteen en komen weer bij een
Maar nimmer is het nog zoals voorheen
Wanneer zien wij elkaar nog eens terug
Of staan wij eerdaags voor die ophaalbrug
Ietwat kaal met de haren nu al grijs
Vroeg ik mij af komt er wel nog een reis
Wij hielden elkaar even heel goed vast
Is er wel nog een datum die ons past