Ik kan uren verdwalen,
de oorzaak van falen
in gedachten verzonken
de doemtank die ronkte
Ik laat me vaak leiden,
door dingen te mijden
Een vres'lijke zonde
doet m'n hoofd verwonde
In gedachten geweven,
zal ik niets meer geven
om de schand van ander
Herdefiniëring van leven,
een gelukzalig streven
is wat ik verander