Het geluk gevonden
Eerst denk je dat je er helemaal alleen voor staat,
maar dan weet je niet waar vriendschap om gaat.
Je denkt dat er nooit iets goed zal gebeuren,
maar daar ben jij, op me op te beuren.
Nooit had ik dit mogen dromen,
maar eindelijk is men wens uitgekomen;
een vriendin zoals jij tegen het lijf lopen.
Ik hoop dat ik hetzelfde ooit terug kan geven,
dan zullen we samen nog leuke tijden beleven.
Tenminste als je me toestaat mezelf te bewijzen,
en ik garandeer je, je zal er geen spijt van krijgen.
Iedereen had me afgeschreven,
en men vrienden hadden me zelfs de rug toegewezen.
Er bovenop komen had ik niet verwacht,
maar wie komt er ook zo'n goede vrienden tegen m'n gedacht.
Ik heb het geluk gevonden!
JOU
********
(Dit gedicht heb ik geschreven voor Rikki, Geerte, carmen en men andere trouwe vriendinnen. Het zijn die mensen waar je op kan rekenen! Bedankt allemaal hé)