ze praat niet meer
ze lacht niet meer
ze eet niet meer
ze drinkt niet meer
ze slaapt niet meer
ze doet niks meer
ze kan niks meer
ze zoekt het niet meer om iets te doen
ze huilt niet meer
ze kan het niet meer
ze kan het niet meer opbrengen om vrolijk te zijn
het lukt niet meer
het kan niet meer
want zei.................
zei is...............................
zei is leeg van binnen
omdat ze de strijd met zichzelf niet kan winnen