Jij bent degene die me echte liefde kan geven
Zo erg zelfs, dat ik er van begin te beven
Ik zou echt alles voor je doen
Zoveel meer dan een gewone zoen
Jij laat me volledig openbloeien
Net zoals de rode rozen groeien
Maar je doet nog zoveel meer
Daarom noem ik je ook een knuffelbeer
Ik droom ervan om dicht tegen je aan te kruipen
Stilletjes laten we dan de tijd voort sluipen
Want iedere seconde bij jou
Is zo mooi als de dagdauw
Ik hoop dat we ooit tesamen die sterrenhemel zien
Want zoals jou, zo zijn er geen 10
Ik geef aan jou mijn liefdevolle armen
Zodat je, je steeds kan verwarmen
Ik wil je geven, mijn liefde voor jou
Omdat ik ontzettend veel van je hou
Weet dat ik er altijd voor je zal zijn
Ook al heb je veel verdriet en pijn
De verre afstand zal ons nooit kunnen scheiden
Zelfs de hoogste bergen kunnen we tesamen vermijden
Want ik denk aan jou, en jij denkt aan mij
En zo zal het voor eeuwig en altijd zijn
(opgedragen aan N.K.)