sssttt...
Stil nu,
huil maar niet m'n vriend,
droog je tranen
aan onze vriendschap...
Lach eens,
dan kan ik zien of je het nog kan.
Bedenk nu;
voor jezelf...
is dit nu echt zovele tranen waard?
Laat deze tegenslag
geen deel uitmaken
van je leven,
maar herpak je en
ga door ...
Moeilijk,
vooral in het begin ga je struikelen
maar jij bent voor mij zo dierbaar...
Ik help jou overeind
helemaal tot aan het eind,
want samen lukt het je wel.