Voor Herman en Maria Fernanda
Jammer, zonde, het was jullie wens
Kevin, van baby op laten groeien…
Tot een jongen, ja zelfs
tot een volwassen mens….
Helaas, het mag niet zo zijn,
het leven was van korte duur…
Één dag gekoesterd,
of misschien maar een uur…
Nu moet je verder,
met een hart vol pijn….
Helaas, het is anders beslist,
weet dat God zich niet vergist…
Toen Hij eerst het leven in jouw schiep
en daarna Kevin weer tot zich riep..
Gods plan is aan ons niet bekend,
maar het is groots en ongekend…
Alle beproevingen kennen een lijn,
misschien om gewoon,
sterk voor later te zijn…
Nu misschien verdrietig, misschien soms radeloos,
niet begrijpend waarom Hij voor Kevin koos…
Maar straks als je bij Hem bent…
Maakt Hij jou alle dingen bekend….
Gedicht gemaakt vanuit mijn hart,
om Herman en Maria Fernanda op deze wijze
een hart onder riem te steken.
John
Wil je Herman en Maria Fernanda bemoedigen, mail:
Hermanhaverkate@home.nl of
http://groups.msn.com/Hermanzijnfotoalbumenmeer/gedichten.msnw