Vanmorgen werd ik wakker,
een glimlach rond mijn mond....
alweer 2 jaar bij elkaar....
het is alweer 2 jaar geleden dat onze liefde bestond.
Ik voelde me stralen,
weet wat dit met me doet....
nooit verwacht zo ver te komen,
maar wetend dit voelt goed.
Eerder nog die twijfels....
nooit geen eerste liefde meer,
nu kan ik daar niet meer aan denken,
ik mis jou keer op keer.
Nu weet ik het zeker,
nu heb ik het vertrouwen....
wil altijd bij je blijven,
wil met jou iets op gaan bouwen.
Samen met jou deze reis gaan maken,
niet wetend wat ons te wachten zal staan....
moeilijke tijden zullen we nog kennen,
maar met elkaar kunnen we de toekomst aan.
We hebben al zoveel overwonnen,
tijden van verdriet, tijden van pijn....
maar wat altijd is gebleken,
voor elkaar zullen we er zijn.
Bedankt voor deze mooie jaren,
bedankt voor deze leuke tijd....
samen gaan we aan een toekomst werken,
lieve schat, ik wil jou nóóit meer kwijt.