de klok tikt
de tijd gaat snel
ken je nu een half jaar
of al iets langer misschien
maar echt kennen doe ik je niet
en jij
mij niet
er zijn omstandigheden
in ons leven
waardoor wij onszelf niet helemaal kunnen geven
ik dacht dat de tijd er was gekomen
maar weer kwam er iets tussen
vraag me nu af
ben ik niet teveel aan het dromen