wanhoop
diep van binnen in mij
weet wat ik wil
dicht bij jou zijn
maar vraag me af
is het niet te veel gevraagd
is liefde alleen genoeg
een ontzettend zware tijd voor de boeg
de keuze van mijn liefde is gemaakt
maar helaas is nu de rest van mijn gevoel geraakt
mijn liefde is voor jou dat weet ik zeker
alleen nu zo ontzettend bang
het leven is te wrang.