De chaos
Als de stilte op de droge lippen…
Tranen die tegen het raam slaan…
Dromen die verdwijnen in de gedachten…
Dankbaarheid lijkt niet meer te bestaan…
Mensen denken niet meer aan de gevolgen…
Kille klanken zonder geluid…
Vele kleuren die ineens vervagen…
Chaos is aan de orde van de dag…
Verduisterde levens…
Opgesloten in een eigen hart…
Ogen die alleen het water kunnen zien…
Lichtjes van steun die gedoofd worden…
Geschreeuw als het gekraai van de vogels…
Leugens als de waarheid…
Macht dat eindigt in een spiraal…
Geuren die zwijgen,
Zwijgen voor liefde…