Ik weet al tijden niet wat ik moet schrijven,
Alleen dat ik mezelf zoek en wil blijven.
Momenten van piekeren en vele zorgen,
Ach misschien weet ik wat ik moet doen....morgen
Als een storm die woedt door mijn hart,
niet wetende wat te doen.
De emoties die steeds meer komen,
en de vragen die onbeantwoord blijven.
Maar alles zal op zijn pootjes komen,
Al zal het even duren.
Maar wat ik ook voel, zal zeggen of zal doen
Ik wil je niet kwijt, ....of ben ik dat al
Ik blijf van je houden....en de storm woedt verder