koud en alleen loop ik over de straten
koud en alleen geen doel meer voor ogen
koud en hele maal leeg denk ik aan jou kleine handjes
koud en alleen hoor ik je gebrabbel niet meer
koud en alleen ga ik maar naar vrienden
omdaar ff niet tedenken aan de koudte om mij heen
koud en alleen staar ik naar een foto dat ik nog van je heb
het laat de deugt zien van een kind dat je bij je hebt maar niet de pijn en verdriet
kon je moeder en ik maar ooit nog eens praten
dan zal jij die kou niet hoeven voel die jou lichaam bedekt
door de haat en nijt van je moeder naar mij
ik voel de tranen diep van binne zitten
maar ik laat ze er niet uit
ik vecht
ik vecht voor jou warmte en dat je ooit mij weer kan zien
maar dan niet ik de kou