Mijn gedachten slechts op één iemand gericht,
eenzaam,alleen en denkend aan jouw zoals ik hier zit.
De jongen die ik vroeger was is niet meer,
die kerel die enkel vrijgezel wou zijn.
Die kerel is nu een man geworden met slechts één wens,
de wens van gelukkig en samen te zijn,
jij en je kinderen te mogen koesteren
op ieder moment van de dag.
Spelend,knuffelend,een troostend woord,een lieve lach.
Afwachtend wat de toekomst me brengen zal,
intens geluk of een grote hartepijn.
Denkend aan hoe het zou zijn geweest
als ik maar als eerste mijn gevoelens had geuit,
waren we nu misschien reeds samen.
Problemen komen er ongetwijfeld aan,
maar samen staan we sterk
en zullen we ons mannetje staan.
Des te groter onze problemen zouden zijn,
des te groter de liefde zal worden,
eens de tijd rijp,
de problemen overwonnen.
Mijmerend sluit ik mijn gedicht
met enkel één doel voor ogen,
m’n toekomst en m’n plannen
enkel op jouw en je kinderen gericht.