Achter op de fiets, de wind en ik
en ik zie niets...ik voel je rug
en denk je ogen
Mijn handen stop ik in je jas
ik wou dat ik mijn handen was
zit, naar je toe gebogen
...Ach, was ik sterker dan de tijd!
dan maakte ik de wijzers kwijt
dat zij niet zo vervlogen...