Is er een enkele reis naar de dood
Dan zal ik deze graag in mijn bezit krijgen
Weg van alle zorgen
Dingen die ik liever niet weet
Vliegend naar de onwetendheid
Wie wil mij daarbij helpen
Het leven is zo leeg
Zonder inhoud
Tranen kunnen uren over mijn wangen
Stromen zonder te weten waarom ....
Waarom, als maar die vraag
Waarom !
Het leven is zo zinloos
Een leegte die je zelf moet vullen
Maar ik kan daar de moed niet voor opbrengen
Ik voel mezelf elke keer weer een stukje
Wegzakken in een ruimte die voor mij is bestemd
Een stukje dichter bij de dood
Het leven is niet voor mij bestemd
Het is mij te zwaar
Alles is een warboel in mijn hoofd
Een warboel waar geen uitweg voor is
Het blijft rondzweven
Tot eens het moment zal komen
Waarop ik de uitvlucht heb gevonden
De dood !
-------------------------------------
Opgedragen aan mijn eigen gevoelens.