Je stapte uit mijn leven,
ditmaal voorgoed,
het duurde maar héél even,
ik weet niet hoe ik het zeggen moet.
We deelden alles,
vreugde, verdriet, pijn...
Maar toch mocht het niet,
ik wou gewoon voor altijd bij je zijn.
Hier zit ik dan,
hart in tweeën gebroken,
pijn is het enige dat ik voelen kan,
vreugde vertrok met je mee.
- 16 -