Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dauwtrappen
Dauwtrappen
het is 5 uur in de vroege morgen
ik loop op een weiland
en adem de zilte lucht in
een ochtend zonder teveel zorgen
De dauwdruppels zitten
op de grassprieten
mijn schoenen worden nat
ik trek ze uit
ik heb al heel wat dauwgetrapt
Ik voel het vochtige gras
kietelen onder mijn voeten
ik voel me heerlijk vrij
Als de dag zo begint
voel ik me door de natuur bemind
vogels fluiten
hun goedemorgen lied
Ik sluit mijn ogen en luister
En kan zeggen dat ik volop
geniet
Reacties op dit gedicht
PatriciadP vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
dorien
:
Woensdag, oktober 17, 2001 21:07
een heel mooi gedicht echt waar ik wou dat ik dat ook zo goed kon als u!!!!!!!!!!
Over dit gedicht
Auteur:
PatriciadP
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
17 oktober 2001
Thema's:
[IK]
[Geluk]