Fluwelen blaadjes vallen
van een mooie roos
De kleur is prachtig rood
ze gaat dood
Waarom zoiets prachtigs
na zo'n korte tijd sterven moet
Maar het is te laat
de roos verwelkt
zo is het hoe het in de natuur
er aan toe gaat
een mooie lach
kleurde mijn dag
maar net als die rode roos
moest zoiets prachtigs sterven
vond hij al jong de dood
inplaats van verder te bloeien
ontnam het vuur
zijn kans om verder te groeien
dit was tegen de natuur in!