De onzekerheid valt over haar heen…
Geen reden van afkomst…
Geen reden van bestaan…
Alleen die tranen...
Schrammen van schaamte…
Een hoofd vol verwarring terwijl alles duidelijk is…
Het gevoel van leegte…
Vastgeketend aan de werkelijkheid…
Verscholen achter dromen…
Ze kan alleen opstaan door hand vol vertrouwen…
Ogen vol zekerheid…
De realiteit van zelfvertrouwen…