Rare mensen,
Sommige mensen zijn zo raar,
Zeggen dingen over andere.
Dingen die niet waar zijn,
Dingen die niet kloppen.
Sommige mensen zeggen dingen,
Dingen die pijn doen.
Val maar dood,
Waar slaat dat nou op?
Het is als woede bedoelt,
Maar andere vatten het anders op.
Anders omdat…
Er iemand dood is gegaan.
Een als woede bedoelt iets,
Word gevoelt als iets ergs.
Niet door diegene waar het voor was,
Maar door iemand die het meegemaakt heeft.
Woede is niet goed,
Woede is niet fijn.
Woede mag je denken,
Maar zeggen doet veel pijn.
Wat een rare mensen..