Het vertrouwen..
Zo jong als jij bent,
toch al zoveel meegemaakt..
Jou vertrouwen in mij,
heeft mij diepgeraakt..
Van al die problemen,
onze buik nu vol..
Geen gekloot meer,
leve de lol
Plezier op de camping,
daar gaan we nu voor..
En met zo een vriendin als jou,
gaat dat wel lukken hoor..
Ik hoop dat jij beselft,
bij mij kan je terecht..
Ten alle tijden,
is er maar 1 die voor je vecht..
gemaakt door tamara vd Ham
Voor daisy