Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
stillaan beter
Gelukkig voel ik mij nog niet
Wel beetje minder kierrewiet
Winterse dagen gaan zo traag voorbij
gedachten komen langzaam op een rij
Mijn leven lijkt iets minder op een grote chaos
Ik word beetje bij beetje minder die sluwe vos
Mensen vertrouwen is toch net nog iets teveel gevraagt
In het verleden veel te vaak met vreselijke feiten geplaagt
Stabiliteit is hetgeen waar ik naar streef
Niet meer die up en downs waarin ik leef
Dankzij mijn psy al minder emotioneel
Of is het nog maar iets dat ik mij verbeel
Het doet wel pijn jezelf te leren kennen
Voor mij is dit alles nog heel veel wennen
Maar ik blijf er deze keer voor vechten
Wil mij niet meer in het donkere hechten
Dus die voor mij te lange pauze zal dan toch een reden hebben
Want die pijn zal stillaan maar zeker volledig moeten wegebben
Gedaan met het leven in valse realiteit
Deze keer geen kans meer tot zelf verwijt
Ik hoop tijd deze keer vrij snel zal gaan
Want ik hoop zo op een nieuw bestaan
Misschien zal ik die dag dan gelukkig zal zijn
En niet meer s avonds liggen janken van de pijn
Lieve God geef mij de kracht die er nodig is
Zodat ik al het slechte uit mijn geheugen wis
Reacties op dit gedicht
Mely vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Mely
:
Zaterdag, januari 06, 2007 15:59
hoe weet jij ik al aardig onderweg ben ?
olijf
:
Vrijdag, januari 05, 2007 19:38
de tijd komt wel weer dat je gras door de bomen terug ziet je bent al aardig onderweg
Over dit gedicht
Auteur:
Mely
Gecontroleerd door:
fox_bert
Gepubliceerd op:
26 november 2005
Thema's:
[IK]