het onrecht wat haar is aangedaan
is te lezen in haar gedachten
te zien in haar ogen
te voelen in haar pot met pijn
zij heeft niks misdaan
waarom is het dan toch mis gegaan?
wat ze ook zei wat ze ook deed
het was ongeloof waar iedereen steeds mee keek
alles leek voorbij te zijn
maar ze hield zich niet klein
door groot te zijn heeft zij overwonnen
en is ze een nieuw gevecht begonnen