De moeilijkheden die jij hebt gebracht
omdat je me alleen liet, vergeef ik je..
Met veel moeite denk ik terug aan toen die tijd,
ik was nog een kind hoe kon ik nu begrijpen
wat die ziekte voor jou betekende?
Nu ik ouder ben heb ik het gevoel alsof ik je nooit heb begrepen.
En ik heb spijt!
Ja, de liefde die jij bracht in mijn leven vond ik maar meer dan normaal,
pas toen die liefde heenging voelde ik de echte ruwheid van deze wereld.
Nu denk ik met veel liefde terug aan de liefde die jij hebt gebracht in mijn leven,
Ik hou van jou!
Ik laat je geen 2e keer gaan..
neen, ik kan je niet zien je kan geen 2 maal heengaan, maar ik voel je wel, ik weet dat je hier bent!
Ja, ik weet dat je hier bij mij bent!