ik hou van jou
en jij van mij
je stond ook altijd aan mijn zij
ik was er ook altijd voor jou
ik dacht dat, t voor altijd blijven zou
maar toen kwam er die ene dag
dat ik jou nog heel even zag
jij ging toen weg en gaf een zoen
die kunnen we nu nooit meer over doen
Jij bent zo maar heen gegaan
en heb mij hier laten staan
Elke dag denk ik eraan
hoe zou het nu allemaal verder gaan
waar ben jij
hoe kan dat ? alles voorbij ?
duizend vragen in mijn hoofd
maar mijn vuur is nog steeds niet gedoofd
steeds denk ik aan jou
lief weet dat ik nog van je hou
ik snap het niet en mis je erg
steeds weer een traan die ik verberg
Elke dag is leeg zo alleen
waar moet ik nu heen
elke nacht is koud alleen
ik snap niet dat jij zo verdween
jij bent in de hemel
en kijkt op me neer
diep in mijn hart doet dat zo zeer
Lievert ik mis je
Kom terug
ik hou nog steeds zo veel van je !
Snap het niet !!!
Rust zacht lievert !!
Je bent voor altijd in mijn hart !
en in mijn hoofd !!