Wat ik voel
begrijpt geen een
en probeer het dan ook niet
zie wat ik bedoel
ik ben niet zoals een andere puber
ik mis iets vanbinnen in me
het is geen liefde of gelukkigheid
het is zelfvertrouwen
iemand steelde die van me
en die is niet terug te plaatsen
diep werd ik geraakt
het maakt me soms nog steeds zo kwaad
waarom heb ik me niet proberen te verweren
me terug te keren
maar het is gebeurd
ik ben .........
jammergenoeg
mee leven kan ik het niet
maar aub raak me niet nog dieper
geef me je hand, en trek me uit dit dal...