Neem me mee op je vleugels
breng me ook naar daar boventoe
neem me mee op je vleugels
laten we samen zweven en de tijd laten stilstaan
neem me mee op je vleugels
en laat me nooit meer gaan
neem me mee op je vleugels
laten we samen op weg gaan
neem me mee op je vleugels
plant me in je hart
in je ziel
neem me mee op je vleugels
laten we elkaar nooit meer gaan...
maar zo kan het niet gaan...
je bent hier weggegaan...
aub
neem me mee op je vleugels!