Het is verdwenen..
het was niet van plan te blijven
misschien niet voor ons bestemd...
de weg kwam ten einde...
en samen we vonden het niet..
de sleutel om onze ogen te openen...
voor altijd samen zijn
dat was niet voor ons bedoeld...
dit is hoe het nu is...
de liefde heeft ons verlaten
en het is weggegaan...
het had niet de bedoeling te blijven.