Lichtjes fonkelen aan de sterrenhemel,
verlichten zo onze donkere stad.
De nacht, eerst zo donker en koud,
nu warm en straalt in al z’n pracht.
Het water is kalm
en weerspiegelt zo de sterren aan het wateroppervlak.
Enkel jij en ik, lopend langs de waterkant,
genieten van deze onvergetelijke nacht.