Ik dacht je gevonden te hebben maar ik heb het mis,
Ik dacht dat je me leuk vond als ik me niet vergis.
Waarom doen mensen zo tegen mij, wat heb ik misdaan,
Snap niet wat ik ooit fout heb gedaan.
Waarom wordt mij het geluk eens niet gegund,
Niemand weet wat ik bedoel en waar ik aan denk,
Ik verlang naar je, ik wil je maar ik kan je niet krijgen,
Ik zou je zo rond mijn vinger willen rijgen.
Want wij hebben iets met elkaar, ik weet niet wat,
Maar nog nooit voelde ik me bij iemand zo op mijn gemak
Ik durfde alles te zeggen en je aan te raken,
Waarom moet je er nu zo’n puinhoop van maken.
Wees eens eerlijk en zeg wat je bedoel,
Zodat ik me een stuk beter voel.
Ik zag je die vrijdagavond en ik was meteen van slag,
Je weet gewoon dat ik je heel graag mag.
Waarom heb je nu een vriendin,
Wat heeft dat voor zin.
Ik zit hier en jij zit daar,
En we passen zo goed bij elkaar.
Al weken droom ik ervan jij en ik samen,
Toen je met je vriendin kwam opdraven.
Je bent gewoon een eikel, en een vuile lul,
Maar nog steeds vind ik je leuk, al zie ik niet het benul,
Want je ben van iemand anders, maar toch wil ik jou,
Omdat ik gewoon zoveel van je hou .. .