Jij..
Jij bent zo'n beetje de liefste die ik ken.
Jij hebt het mij niet makkelijk gemaakt.
Jij maakt het uiteindelijk weer goed.
Wij maken het altijd wel weer goed.
Jij zal uiteindelijk een keuze moeten maken.
Zeg je ja, of nee?
Mijn antwoord weet je.
Je weet dat ik er open voor sta.
Jij weet dat ik er sowieso voor ga.
Dus.. zeg het maar...