smeken om de liefde van iemand.
dat is als een strand met zand.
een korreltje zand zegt niet veel.
maar miljoenen korreltjes dat is waarmee ik mijn liefde met jou deel.
smeken om de liefde van de wind.
is net als het dragen van een klein kind.
de wind die jou liefde overal brengt.
en dat je aan die wind mijn liefde herkent.
smeken om de liefde van een mug.
brengt meestal een hoestbui of een kuch.
een mug die hem jou liefde geeft.
want het is die liefde die in die mug leeft.
smeken om de liefde van een kind.
dat is breien terwijl je bent, blind.
maar een kind brengt jou mijn hartje.
hopelijk raakt dat jou in jou hartje.
zand, wind, een mug en een kind.
dat omdat ik jou de leukste vind.