Ze heeft zijn kamer zo gelaten,
zoals hij ze verliet.
Hij is nooit meer thuis gekomen,
een gezin verscheurd door verdriet.
Ze konden het allemaal niet begrijpen,
zoon en broer zomaar dood.
't leven van hen gaat gewoon door,
maar hun verdriet is levensgroot...
Ook al je vrienden hier gaan je missen,
ook al kijk je nu met rust op hun neer.
je bent nu op een goede plaats en
daar zullen ze ook aan denken keer op keer...
De pijn ja die slijt...
maar het gemis blijft!
Dat raken we niet kwijt...
We zullen altijd aan hem denken...
Nicky in zijn goede tijd.
Er blijven tranen omdat niemand het begrijpt,
tranen van verdriet.
Neen, Nicky hier vergeten doen ze jou niet!!
( nog elke dag denken er mensen aan je nicky en dat zullen ze altijd blijven doen!! 04-04-1986 - 30-09-2005 )