Het leven...
Het leven
draait om zoveel dingen
die je soms wel ééns
laten zingen.
Het leven
kan zoiets moois zijn
maar zorgt
soms ook voor pijn.
Het leven
zorgt voor blijdschap
maar kan soms ook
zorgen voor verdriet.
Het leven
dat neem je self in handen,
en dat zorgt voor heel
veel sociale banden.