De dood hangt boven mijn bad
Vermomt als een donkere balk
Hij weet niet wat hij doet maar hij doet het wel
Water kan mij niet meer reinigen ik stink naar de vloer
Koude bijt in mijn been
Ik heb de honger weggedronken en mijn dorst opgegeten
Morgen naar de bib
Kleine wolkjes lopen langzaam weg uit mijn bad we worden steeds meer zand.