Voor suzanne,
Als ik in de put zit,
als ik alleen ben,
als ik me verveel,
als ik het naar me zin heb
jij verlicht mijn leven.
Wanneer ik naar je foto kijk,
wanneer ik aan je denk,
wanneer we samen praten tot diep in de morgen,
wanneer je schoorvoetend jezelf laat overhalen
jij verlicht mijn leven.
Nu je er even niet bent,
nu ik meer weet over je dieppere gevoelens
nu ik je mis,
nu ik je niet kwijt wil,
Alleen jij verlicht mijn leven.
-x-