vele tranen weer gelaten..
vele gedachten weer door mijn hoofd.
ik dacht dat het voorbij was..maar het verdriet word nog niet gedooft.
eerst de 1 nu de ander,ze blijven komen maar net zo snel weer gaan.
die paar dingen waar ik echt van hou, het glijd van me vandaan, ik blijf weer achter in de kou.
ligt het aan mij of is het deze wereld, zo hard en gemeen?
met jou zag ik het zitten, dacht het vertrouwen weer terug te krijgen..maar nu,, je gaat,wie weet waar naar toe.weer weg bij mij.
ik kon je niet bieden wat de andere voor ons in gedachten hadden maar jij gaf me hoop,jij maakte mij blij..ook al ging het niet zoals het moest,,je hoort bij mij!
ooit zal ik je weer zien,, maar zo'n lieverd als jou is waarschijnlijk niet wat ik verdien.
ik zag je staan.. gaf mijn hart aan jou,.,
maar nu,nu sta ik hier weer in de kou!
dit gaat over een paard die ik zal missen vanaf de dag dat ze weg is
xxx buusje