Je lach,
dat was je kracht
Je stond open voor iedereen,
deed nooit gemeen.
Vrienden in overvloed,
jouw aanwezigheid deed iedereen goed
Je volgde je hart met je ogen dicht,
op zoek in het donker naar het licht
Je leefde voluit
Genietend van alles om je heen.
Een zonnestraal die iedereen bescheen.
Een knuffel en lieve woorden
die je helaas niet meer kan beantwoorden
Je wist precies hoe we ons voelden
en hoe je ons met je lach mee spoelde
Dat gevoel dat je ons gaf als we samen waren
is een gevoel dat ik voor altijd wil bewaren
Al die woorden van vriendschap en liefde
staan geschreven,
op de bodem van ieders hart.
Kunnen onmogelijk door de tijd worden verdreven.
Je hebt ons nu verlaten
maar ik weet, jij houdt ons altijd in de gaten,
Lieve Paul we zullen je missen
maar nooit uit ons leven wissen
Een knuffel en een kus voor jou
van ons allemaal ‘Wij houden van jou’
Gschreven voor mij beste vriend die overleden is...